Hya V Gel

Anti Aging gel

Hya V Gel

Anti Aging gel

Regenerativni gel deluje na uzroke starenja kože vraćajući joj zategnutost, ishranjenost i hidratantnost. Omekšava i obnavlja kožu, vraćajući joj tonus i elastičnost. Gel sadrži izuzetno snažne i delotvorne aktivne komponente u borbi protiv starenja kože, hijaluronsku kiselinu i beta glukan. Lako se razmazuje, ne masti, ne nadražuje i ne oštećuje kožu.

Opis proizvoda:

Regenerativni gel deluje na uzroke starenja kože vraćajući joj zategnutost, ishranjenost i hidratantnost. Omekšava i obnavlja kožu, vraćajući joj tonus i elastičnost. Gel sadrži izuzetno snažne i delotvorne aktivne komponente u borbi protiv starenja kože, hijaluronsku kiselinu i beta glukan. Hijaluronska kiselina je ključni molekul u procesu starenja kože. Odgovorna je za elastičnost i potpornu funkciju, odnosno viskoelastična svojstva kože. Ona ima izuzetnu sposobnost vezanja vode, čime se održavaju optimalna vlažnost i elastičnost kože. Sposobnost da prodire u kožu, da je hidrira, kao i njena visokoelastična svojstva čine kožu mekšom, vraćaju joj tonus i bore se protiv glavnih znakova starenja kože. Hijaluronska kiselina obezbeđuje koži intenzivnu trenutnu i dugotrajnu hidrataciju. Beta glukan je vodorastvorni polisaharid izolovan iz ovsa čiji učinak protiv bora i sposobnost prodiranja duboko u kožu je jedan od najvećih otkrića u poslednjih nekoliko godina. Podmlađuje kožu tako što aktivira fibroplaste prisutne u koži, koji stimulišu proizvodnju kolagena dajući dugotrajni učinak popunjavanja finih linija i redukciju bora. Pruža optimalnu vlažnost stvarajući tanki sloj na svojoj povrsini za zaštitu od gubitka vode. Regeneriše suvu kožu, ublažava itritacije, pospešuje rast keratinocita i lekovitih prcesa. Stimuliše aktivnost imunoloških ćelija makrofaga, čime povećava imunitet. Učvršćuje i zateže kožu čineći je glatkom i fleksibilnom. Prirodni je faktor u zaštiti od UV zraka. Ima sposobnost jako dobrog prodiranja u kožu čak i u dublje slojeve dermisa.

Upotreba:

Kontaktni gel naneti na kožu lica u relativno tankom sloju. Koristi se za tretmane, kozmetičkim aparatima, ultrazvukom ili radiotalasima.

Sastav:

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Beta-Glucan, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Pakovanje:

200ml i 500ml

Cena:

200ml – 2400 rsd

500ml – 4800 rsd