Biopeptide V Serum

Serum na bazi biopeptida

Biopeptide V Serum

Serum na bazi biopeptida

Serum na bazi biopeptida, ekstrakta žen-šena i hijalurona je veoma efikasan u borbi protiv bora, slobodnih radikala i starenja kože. Smanjuje postojeće bore i sprečava nastanak novih. Biopeptid stimuliše sintezu kolagena, sprečava prerano starenje, obnavlja i štiti kožu.

Opis proizvoda:

Serum na bazi biopeptida, ekstrakta žen-šena i hijalurona je veoma efikasan u borbi protiv bora, ne samo da smanjuju postojeće bore, već i sprečavaju stvaranje novih. Biopeptid je biološki dostupan multifunkcionalni anti-age peptid, stimuliše sintezu kolagena, sprečava oksidativna oštećenja ćelija kože i sprečava prerano starenje, obnavljanje, revitalizaciju i zaštitu kože. Štiti ćelije kože od oštećenja DNK nakon jakog izlaganja UV zračenja. Biopeptid sprečava umrežavanje makromolekula koji izazivaju bore i gubitak elastičnosti i očvršćavanja dermisa. On pruža sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja od sunca koje tradicionalno krema za sunčanje ne može da pruži. Hijaluronska kiselina je ključni molekul u procesu starenja kože. Ona ispire vlakna kolagena i elastina da bi bila vlažna i gipka, sprečava njihovo stvrdnjavanje koji dovode do stvaranja bora i opuštene kože. Poboljšava suvu i grubu kožu, održavajući njenu strukturu mekom, pružajući unutrašnju zaštitu koja sprečava dalje oštećenje. Ekstrakt Ginsenga stimuliše cirkulaciju i metabolizam ćelija, obogaćuje sadržaj kiseonika, povećava elastičnost, jača imuni sistem i obnavlja kožu zaustavljajući starenje. Poboljšava hidrataciju i ishranu kože, stimuliše obnavljanje ćelija, uklanja postojeće bore i sprečava nastanak novih.

Upotreba:

Svakodnevna nega: Laganim pokretima par kapi serum naneti ujutru i uveče na očišćenu kožu lica i vrata.

Profesionalna nega: Naneti par kapi na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, blagim utapkavanjem. Može se koristiti tokom serije tretmana lica. Serum se može unositi u kožu aparaturnim tehnikama (mezoporacijom, ultrazvukom ili kiseonikom)

Sastav:

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Carnosine, Panax Ginseng Root Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate.

Pakovanje:

100ml

Cena:

3.600 rsd