RF V Frakti

Kozmetički aparat sa frakcionom radiofrekvencijom

RF V FRAKTI

Kozmetički aparat sa frakcionom radiofrekvencijom

RF V Frakti je kozmetički aparat za tretmane lica i tela frakcionom radiofrekvencijom i koristi se za zatezanje opuštene kože lica, vrata, dekoltea, stomaka i ruku, redukciju sitnih i dubljih bora, uklanjanje strija i lifting kože.

Opis kozmetičkog aparata:

Frakciona radiofrekvencija predstavlja poslednju generaciju izvora radiotalasa za neinvazivne, sigurne i učinkovite kozmetičke tretmane lica i tela. Tretmani su bezbolni i bez oštećenja kože. Matrični dizajn nastavaka (zlatni pinovi, koji su formirani u mreži) pružaju nam ravnomernu raspodelu radiofrekventne energije direktno u dermis, podstičući obnovu kolagenskih vlakana, čime se poboljšava metabolizam i ubrzava regeneracija kože.

Kozmetički aparat Rf V Frakti emitujući frakcionu radiofrekvenciju podstiče dubinsko zagrevanje kože u obliku mikro pinpova kao na sondi. Frakciona radiofrekvencija brzo aktivira obnavljanje i rekonstrukciju kolagena. Time se postiže efekat oporavljanja mrežaste strukture kože.

Tretmani Rf V Fraktijem su neinvazivni, ne postoji vreme oporavka i nakon tretmana klijent najnormalnije nastavlja dnevne aktivnosti. Nakon tretmana može se pojaviti privremeno crvenilo ili osećaj toplote, koja nestaje za nekoliko minuta do nekoliko sati nakon tretmana.

Specifikacija:

Napon: AC110 ~220V
Frekvencija 50Hz/60Hz
Maksimalna snaga: 120w
Velicina aparata: 320mm x 180mm x 100mm (Duzina x Sirina x Visina)
Osigurač: 3A
Težina: 3KG
Materijal kućišta: aluminijum i plastika
Materijal sonde: plastika

Cena:

Cena rf aparata: Na upit

Pogledajte slike kozmetičkog aparata:

Pogledajte video kozmetičkog aparata:

United Themes Shortcode Plugin