April 1, 2019 admin

Nešto novo u svetu lepote

Poslednjih godina, sama industrija lepote je veoma napredovala, kako  kozmetički preparati, tako i kozmetički aparati za negu lica i tela. Evolucija na polju kozmetologije odnosi se i na tehnologiju koja se koristi, ali i sam dizajn kozmetičkih aparata.

Najpopularnije tehnologije koje koriste aparati za primenu u kozmetičkim salonima su: laseri, radiotalasi, ultrazvuk, visoka i niska frekvencija…

Sam dizajn kozmetičkih aparata je nešto na šta kozmetičari posebno obraćaju pažnju, jer na taj način oplemenjuju enterijer svog estetskog centra.

Nakon što smo sagledali sve činjenice, pokrenuli smo kompaniju Vertona.

U procesu od ideje do realizacije, pažnju smo posvetili detaljima, potrebama savremenih kozmetologa i klijentima. Kao rezultat toga nastala je kompanija Vertona.

Vertona se bavi projektovanjem, proizvodnjom i uvozom luksuznih kozmetičkih aparata za negu lica i tela, profesionalnih kozmetičkih preparata za aparaturnu tehniku, servisiranjem kozmetičkih aparata, edukacijama i obukama za kozmetičare.

Svi Vertona kozmetički aparati poseduju, sad već obavezan, CE sertifikat i uverenje Agencije za lekove i medicinska sredstva – ALIMS, a naši kozmetički preparati uverenje od Instituta za javno zdravlje Srbije – Dr. Milan Jovanović Batut.

Deo asortimana naših aparata: