Revitall V Serum

Serum za revitalizaciju kože

Revitall V Serum

Serum za revitalizaciju kože

Ovaj lagani i brzo apsorbujući serum je formulisan da prodre u dublje slojeve kože i pruži trenutni efekat umanjenja bora. Dugotrajnim korišćenjem obnavlja volumen kože i pruža intenzivnu hidrataciju.

Opis proizvoda:

Revitall V je lagani i brzo apsorbujući serum, formulisan da prodre u dublje slojeve kože za brz i dubok efekat punjenja bora, dugotrajnu obnovu volumena i intenzivnu hidrataciju kože. Hijaluronska kiselina male molekulske mase dovoljno je mala da apsorbuje međustanični matriks kože. Molekuli se vežu sa vodom i obezbeđuju dodatnu hidrataciju koži, držeći kolagen zdravim, omogućavajući koži da povrati zdrav i hidriran izgled. Budući da se veže sa molekulima vode i drži ih, ispunjava međustanični prostor, daje volumen tkivima kože, osigurava čvrstoću i glatkoću. Hijaluronska kiselina pomaže u borbi protiv slobodnih radikala koji razgrađuju kolagen i elastin, naglašavajući bore, opuštenost i druge efekte starenja kože. Koenzim Q10 igra važnu ulogu u stvaranju ćelijske energije neophodne za formiranje osnovnih strukturnih elemenata kože. Njegovo prisustvo smanjuje oštećenja na dubljim slojevima kože i sprečava nova oštećenja. On je snažan antioksidant i neutrališe štetne efekte slobodnih radikala. Sinergistički efekat aktivnih sastojaka revitalizuje i osvežava kožu. Redovna upotreba seruma omekšava postojeće bore i sprečava stvaranje novih. Koža je mlađa, sveža i zdravija.

Upotreba:

Svakodnevna nega: Laganim pokretima par kapi serum naneti ujutru i uveče na očišćenu kožu lica i vrata.

Profesionalna nega: Naneti par kapi na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, blagim utapkavanjem. Može se koristiti tokom serije tretmana lica. Serum se može unositi u kožu aparaturnim tehnikama (mezoporacijom, ultrazvukom ili kiseonikom)

Sastav:

Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Ubiquinone.

Pakovanje:

100ml

Cena:

3.600 rsd