Ultrazvučna špatula

Kozmetički aparat za negu lica

Ultrazvučna špatula

Kozmetički aparat za negu lica

Ultrazvučna špatula je kozmetički aparat koji je prvenstveno namenjen da se koristi u kozmetičkim salonima, ali je u poslednje vreme postao vrlo popularan i za kućnu upotrebu.

Ultrazvučna špatula koristi mehanički vibracioni talas visoke frekvencije, koji ima široku upotrebu na polju kozmetologije.

Opis kozmetičkog aparata:

Aparat za ultrazvučno čišćenje koristi nanotehnologiju, vibracija duboko pod kožom dovodi do intenzivnog trenja izmedju čestica, povećanja temperature unutar tkiva, ubrzavanja metabolizma ćelija , potstiče mikrocirkulaciju, ubrzava odnošenje štetnih produkata.

Duboka masaža vibracijama visoke frekvencije može pospešiti mikrocirkulaciju, sagoreti masne ćelije i pomoći njohovom odnošenju putem metabolizma, te tako postići efekat čišćenja. Korišćenjem sonde specijalnog oblika , može se efikasno prodreti u kožu 4-7mm, putem vibracija moguće je eliminisati prljavštinu i višak sebuma. Ovaj princip rada omogućava efikasnije i kvalitetnije čišćenje kože. Aparat služi za otklanjanje kesica, masnih čestica, akni i ostalih nepravilnosti, i koža može bolje da apsorbuje hranjive sastojke iz proizvoda za negu.

Specifikacija:

Način rada: Ultrazvučni talas
Materijal: Plastika i nerdjajući čelik
Frekvencija: 28Khz
Snaga: 4W
Snabdevanje snagom: AC100V-240V 50HZ/60HZ
Voltaža: 3.7V
Kapacitet baterije: 650mA
Način punjenja: Bežično punjenje
Neto težina: 170g
Dimenzije: 16.8*5*1.7cm

Cena:

Cena ultrazvučne špatule: Na upit

Pogledajte slike kozmetičkog aparata: