V Micellar

Micelarna voda

V Micellar

Micelarna voda

Blaga ali efikasna formula namenjana je uklanjanju šminke kao i svih vrsta nečistoća sa kože lica i vrata, ostavljajući je nežnom i čistom. Sadrži ekstrakt žen-šena koji podstiče cirkulaciju i metabolizam ćelija, poboljšava hidrataciju i ishranu kože.

Opis proizvoda:

Blaga ali efikasna formula namenjana je uklanjanju šminke kao i svih vrsta nečistoća sa kože lica i vrata, ostavljajući je nežnom i čistom. Sadrži ekstrakt žen-šena  koji podstiče cirkulaciju i metabolizam ćelija, poboljšava hidrataciju i ishranu kože. Ekstrakt žen-šena ima sposobnost da obnavlja ćelije i obogaćuje ih kiseonikom, hidrira, uklanja otekline, povećava elastičnost, jača imunitet i podmlađuje kožu zaustavljajući proces starenja. Ima anti-stresno i umirujuće dejstvo. Ženšen je posebno namenjen koži pod stresom, koži koja je umorna i izgubila vitalnost bilo zbog dejstva nepovoljnih spoljašnjih faktora, sunčanja, promene godišnjih doba…

Upotreba:

Micelarnu vodu naneti na komadić vate i nežnim kružnim pokretima čistiti kožu lica, vrata i dekoltea.

Sastav:

Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Panax Ginseng Root Extract,  Parfum, Tetrasodium EDTA,  Lactic Acid.

Pakovanje:

500ml

Cena:

600 rsd