About

Vertona Cosmetics

Kozmetika za profesionalnu i kućnu upotrebu

Hya V Serum

Intenzivan tretman kože lica koji ublažava bore i povećava hidrataciju, snagu i elastičnost. Koncentrovana hijaluronska kiselina pomaže u poboljšanju hidratacije, čvrstinu i strukturu kože lica.

Biopeptide V Serum

Serum na bazi biopeptida, ekstrakta žen-šena i hijalurona je veoma efikasan u borbi protiv bora, slobodnih radikala i starenja kože. Smanjuje postojeće bore i sprečava nastanak novih. Biopeptid stimuliše sintezu kolagena, sprečava prerano starenje, obnavlja i štiti kožu.

Revitall V Serum

Ovaj lagani i brzo apsorbujući serum je formulisan da prodre u dublje slojeve kože i pruži trenutni efekat umanjenja bora. Dugotrajnim korišćenjem obnavlja volumen kože i pruža intenzivnu hidrataciju.

Vita V Serum

Kompleksi vitamina B3, B5 i ekstrakta manga imaju mnogo pozitivnih efekata na osetljivu, problematičnu, stariju i mlađu kožu, ali na kožu koja ima problem sa hiperpigmentacijom. Serum povećava vlažnost kože, stimuliše mikrocirkulaciju i ubrzava epitelizaciju.

V MICELLAR - Micelarna voda

Blaga ali efikasna formula namenjana je uklanjanju šminke kao i svih vrsta nečistoća sa kože lica i vrata, ostavljajući je nežnom i čistom. Sadrži ekstrakt žen-šena koji podstiče cirkulaciju i metabolizam ćelija, poboljšava hidrataciju i ishranu kože.

Hya V Gel

Regenerativni gel deluje na uzroke starenja kože vraćajući joj zategnutost, ishranjenost i hidratantnost. Omekšava i obnavlja kožu, vraćajući joj tonus i elastičnost. Gel sadrži izuzetno snažne i delotvorne aktivne komponente u borbi protiv starenja kože, hijaluronsku kiselinu i beta glukan. Lako se razmazuje, ne masti, ne nadražuje i ne oštećuje kožu.
About