Vertona loyalty

Vertona Loyalty program
About

Vertona loyalty kartica

Program Vertona Loyalty kartica je skup razlicitih prodajnih podsticaja I pogodnosti koje imaoci Vertona Loyalty kartice mogu ostvariti uz svaku kupovinu u skladu sa propisanim pravilima.

Dobijanjem Vertona Loyalty kartice korisnik stice pravo na brojne povoljnisti kao sto su popusti koji se mogu koristiti na celokupan  Vertona asortiman,ne ukljucujuci I asortiman koji se nalazi na promotivnim akcijskim snizenjima;obavestenja o inovacijama; organizacija specijalnih akcija;organizacija dogadjaja…

U slucaju gubitka ili kradje Vertona Loyalty kartice,korisniku ce se dodeliti nova kartica sa do tada ostvarenim iznosima.

Kupovinom asparata I asortimana Vertona Vasi iznosi se sabiraju,tako  nakon iznosa od 3000e I vise sticete pravo  na Vertona Loyalty pogodnosti koje se pripisuju vasem ID broju kartice.

Vertona Loyalty kartica nije prenosiva I moze je koristiti samo lice koje je potpisalo registraciju I kome je kartica izdata.

Vazenje Vertona Loyalty kartice je neograniceno.

Vertona d.o.o. zadrzava pravo izmene pravila I tabele popusta na osnovu koje se utvrdjuje visina popusta. U slucaju da do takvih izmena dodje korisnik ce o istim biti obavestena na nasem web sajtu www.vertona.rs.

Formular za učlanjanje

    About